.

PRO H2O - Bioaktivní substrát hrubý (1-4 mm) v sáčku

Kód: 54257 54258 54259 Zvolte variantu
Doprodej
Značka: PROH2O
80 Kč 197 Kč od 80 Kč –20 % - –19 % až –20 %
PRO H2O - Bioaktivní substrát hrubý (1-4 mm) v sáčkuproh2o
80 Kč 197 Kč od 80 Kč –20 % - –19 % až –20 % 64 Kč 94 Kč 158 Kč od 64 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

PROH2O - bioaktivní nano substrát se skládá z keramzitu. Velikost zrna mezi 1 a 4 mm dává vodním rostlinám výbornou podporu a umožňuje dobrý průtok skrze, vzhledem k nízké hustotě při vysoké pórovitosti. Cirkulace vody v substrátu zabraňuje hnití kořenů vodních rostlin, přičemž stopové prvky ze substrátu poskytují kořenům mikro prvky přirozenou cestou v průběhu let což tvoří ideální podmínky pro bohatou vegetaci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PROH2O - bioaktivní nano substrát se skládá z keramzitu. Velikost zrna mezi 1 a 4 mm dává vodním rostlinám výbornou podporu a umožňuje dobrý průtok skrze, vzhledem k nízké hustotě při vysoké pórovitosti. Cirkulace vody v substrátu zabraňuje hnití kořenů vodních rostlin, přičemž stopové prvky ze substrátu poskytují kořenům mikro prvky přirozenou cestou v průběhu let což tvoří ideální podmínky pro bohatou vegetaci.

PROH2O - bioaktivní substrát nano se vyrábí zahříváním substrátu na přibližně 1200 ° C, který je jemnozrnný, s otevřenými póry a sterilní, ten se rozemele a proseje. Mikroporézní struktura v granulích vytváří ideální lokalitu pro anaerobní, denitrifikační bakterie, kterou mohou snadno kolonizovat. Tento akvarijní substrát funguje také jako vynikající biologický filtr.

Bioaktivní akvarijní štěrk nemá jen pozitivní vliv na ryby a vodní rostliny svými filtračními účinky a dodáváním mikro prvků, ale jeho příjemná červenohnědá barva je ekvivalentní k barvě podkladu mnoha tropických biotopů a živočichové takto chovaní se cítí dlouhodobě mnohem lépe. 

Baleno v sáčku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: